Picture by Håvad Jørstad

Red Bull BC ONE – Norway Cypher

16 av Norges beste breakere møtes til dyst
Flying high - Picture by @havardjorstad
Flying high - Picture by @havardjorstad
Garderobesmellen
Garderobesmellen - Photo by @havardjorstad
RB19
Bboy Halvard and Exxagerate - Photo by @havardjorstad
RB2
The winner! Daniel Grindeland - Photo by @havardjorstad

(Alle bilder i innlegget er tatt av Håvard Jørstad - @havardjorstad - og eid av Red Bull)

Lørdag kveld var 16 av Norges mest benraske og høytflyvende breakedansere i den såkalte ”cypheren” for å battle om muligheten til verdensherredømme.

Red Bull har lenge arrangert et av verdens kuleste èn-mot-èn dansearrangement: Red Bull BC ONE. Rundt i hele verden gjøres det regionale, nasjonale, til og med kontinentale arrangement for å plukke ut denne klodens creme de la creme av bboys. Vinnerne fra Europa møter hverandre den 3.oktober i Madrid. De beste får muligheten til å battle som en av 16 bboys i den massive verdensfinalen på slutten av året.

Så, over til vår kveld! Breakdancemiljøet i Norge er fylt av dedikasjon, rivalisering, men mest av alt kjærlighet. Vi fikk se alt dette i Bergen nå som den norske representanten skulle kåres. I ringen var det mangen spennende match-ups. Alt fra da bestevenner og crew-kumpaner Andreas ”Rocks” Roksvåg og Daniel Grindeland måtte battle mot hverandre, til den intense og opphetede battelen mellom oslogutta Exxagerate (Victor fra Stax) og Spaghetti (Navid). I ringen er det litt som en hvilken som helst kamp i UFC. De stirrer hverandre ned uten at man kan ense et glimt av kameratskap. Innenfor de få kvadratmeterne er de fiender. Fra klokken ringer til det hele er over. Når ”fighten er over” smiler de og gir hverandre klem, respekt og kjærlighet uansett hvor mye bank den ene har fått. Det elsker jeg!

Til slutt var det Daniel Grindeland fra Absence Crew som vant og skal bære det norske banneret ned til Madrid i oktober. Good luck buddy!

Det har vært nesten seks år siden jeg var MC på en battle. Dette var en fantastisk påminner om at det må IKKE bli like lenge til neste gang.

Her kan du se hvordan det hele gikk ned. Enjoy!

Her kan du se hvordan det så ut i den store verdensfinalen i 2014

Oooog vi er tilbake i Bergen. 

Behind the scenes i Stian Blipp Show

Veien til "Stian Blipp Show"

Hei. Jeg heter Stian og jeg jobber med å få realisert min gigantiske drøm. Eget TV-program.

Det er jo slik at i disse dager hvor medieplattformene blir flere og større hvert ventende sekund, så er TV-kanalene strengere enn noensinne på hva som skal på skjermen. Hva som kommer til å funke. Hva som har en forutsett suksess. Jeg prøver nå å finne ut om mitt program har det potensialet. 

Vi vet at alle de store programmene fungerer. Idol, The Voice, Norske Talenter, Stjernekamp. De treffer minstemann og gamlemor i samme slengen. Uansett hvor mye folk sier at de kanskje er lei av konseptene eller at de har gått sin gang, så ser vi fremdeles på. Flere hundre tusener av oss ihvertfall. Nok til at det har livets rett i tv-sfæren. Men når nye konsepter blir lagt frem er det alltid en viss forsiktighet rundt det. Naturligvis. Det koster skjorten å lage TV og tiden der folk satt lydig og konsumerte den Tv-underholdningen som var tilgjengelig, er over. Nå har vi nok av alternativer å rømme til om programmet vi ser på ikke fenger oss. Uendelige alternativer. 

Derfor har kanalene et økende behov for å sikre seg at de konseptene de bruker gryna sine på er kvasse nok til å skjære gjennom den tykke deigen av underholdningstilbud. Det er her jeg har lyst å være litt tøff i trynet og prøve meg.

Så, nå som jeg skal prøve å vise TV-verden at jeg kan lage mitt eget program, er det et krav om at jeg lager noe som heter "pilot". En pilot er en episode av programmet som ikke blir vist på TV (ikke alltid ihvertfall) for å vise kanalen hvordan showet kommer til å se ut om de velger å kjøpe det eller videreutvikle det.  Vi har spilt inn en haug med videoer til programmet allerede og kommende tirsdag skal vi spille inn showet fremfor et levende, sprellende publikum på verftet i Bergen. Herregud som jeg gleder meg!

For de som har lurt på hvor jeg har blitt av på skjermen i det siste, hvertfall som programleder, så har jeg fått lov til å bruke tid på å prøve å lage drømmeshowet.  Jeg ville bare gi dere en update på hva jeg putler med om dagen slik at det ikke blir noen mistanker om at jeg har flyttet til Mexico og startet Juice-bar istedenfor å jazze på Tv. Nå skal jeg i første omgang prøve å gi kanalen bakoversveis med piloten jeg lager.  Er vi riktig heldig, så syns de den er kjempegøy og sier "Når kan vi få detta på skjermen?! WE LOVE IT" eller så er dette det siste dere hører om dette mystiske programmet. You gotta risk it to win the biscuit, som de sier! Skal holde dere oppdatert med bilder og div snacks slik at dere kan få en ørliten sniktitt inn i hva vi koker i hop.  

Og...hvis du er i bergensområdet nå på tirsdag den 3.nov så har jeg ekstremt lyst å ha deg i publikum. Du kan til og med være med som statist i en musikkvideo vi skal lage rett før vi stikker inn i studio om du vil! "Det høres jo helt villt ut, hvordan melder vi oss på?" - Godt at du spør! Du trenger bare å sende en mail til publikum@concordetv.no og markere mailen med "Stian Blipp" oooog skrive i mailen om du bare vil være publikum eller statist/publikum. Jeg trenger din hjelp til å lage en kjærleiksfylt stemning i salen! 

Her kommer noen bilder. Håper vi sees snart! Wish me luck! 

Vi sees på tv-skjermen snart uansett. Det kan jeg NESTEN love deg :)

Stian Blipp snapchat-intervjuer Marcus og Martinus

Snapchat-intervju: Marcus og Martinus

To dråper vann lager storm i lille popnorge. Jeg har snappet litt med de cooleste tvillingene jeg kjenner.

Fashion inspiration explosion: slips, singlet og smil. De eneste tre s-ene du trenger.

Fashion inspiration explosion

Du har ikke nok inspirasjon til klesstil og mote, sier du? Vel, la meg få vise deg hvordan denne karen har kjørt mote-gamet opp igjennom.

"SLIPS ER SLIPS"

Hvem sa du trengte krage for å kunne bruke slips? Ikke jeg ihvertfall! Et slips er smashing om du vil fiffe opp en åletrang singlet for eksempel. Tatovering med kinesiske tegn kan også anbefales på det aller sterkeste."SUPER MARIO"

Super Mario får prinsessen hver gang og er en elsket figur av både ung og gammel, så hvorfor ikke hente litt inspo fra denne tidløse rørleggeren? Spark skjell på haterne med denne badboyen av et outfit som gir stilen din en real 1UP. "LUECAPSEN"

Er det en lue? Er det en caps? Er det et kutt i øyenbrynet? Yes, yes og yes. Dette er det vi i motebransjen kaller en tripple-threat. Dette er outfiten for kveldene der du trenger litt ekstra oppmerksomhet fra frøknene. Dette er outfitet som roper "Oh Laaaaaadies!". 


"SPORTY CASUAL"

Med en fotballdrakt, pysjbukse og gitar, så viser du hele verden at du ikke har alle eggene dine i en kurv. Du er opptatt av sport, er musikalsk og du er en forbasket relaxed dude. Hiver du inn noen sko med borrelås også, så vil mamacitasene komme løpende som brunstige okser mot rødt teppe. Borrelås signaliserer også at du har viktigere ting å bruke tid på her i livet enn å knyte skoene hver dag.  Mer tid til fashion, mer tid til ladies. Winning.


"TURKIS DELIGHT"

Turkis turkis turkis turkis turkis turkis turkis turkiiiiiis! Blåfargens rampete lillebror. Som vi pleier å si: "Wear it, don't fear it". 


"PUT THA HIP IN HIPHOP"
Har kanskje DU noe skamløst motegull fra fortidens skattekiste? Hvis ja, send en mail med navn og ditt "beste" bilde til blippmail@gmail.com, så legger vi ut en haug med morsomme bilder her neste uke! Som avslutning kommer et par frekke på rappen:

"THE SWEATY HEDGEHOG"


"KYKKELIKOKOS"
Oppsummering:

Tadaaaaaaaa! 

 

PokemonGO

Holy Pokèballs! Nå kommer det!

Dette har jeg drømt om siden jeg satt og byttet Allakhazam mot Gengar over link på en GameBoy color.

Hvis den ingressen ikke sa deg NOE som helst, så anbefaler jeg deg å slutte lesingen her umiddelbart. Med mindre du har lyst å vikle deg inn i et spindelvev av fremmedord og nerdete preik om Blastoiser og Zapdoser. Denne nyheten har vekket pokemontreneren i alle oss som samlet på pokemon-kort, jukset med "rare candy" for å levle pokemonene våres opp til indigo ligaen og en dag drømte om at det skulle komme pokemons til vår lille verden.

Nå kommer de! På en måte... og det heter Pokemon GO

En app som blir lansert i 2016 til både iOS og Android skal gjøre det mulig å spille Pokèmon i den virkelige verden. Den henter inn posisjonen din og varsler deg om pokemons i nærheten. Du må da finne den eksakte lokasjonen og du vil da møte på en pokemon igjennom appen som du da kan fange (Som i det vanlige spillet).  Det vil være offentlige events de flere spillere må samarbeide for å drepe en sterk Pokèmon som f.eks herjer på torgallmenningen i Bergen eller ved eiffeltårnet i Paris. Du får kjøpt en Bluetooth-PokèKlokke til å ha rundt armen som også skal ha en funksjon oppi det hele. Lykke til med å se fet ut med den! "Rolex? Pøh. Hørt om PokèDex?" Stor mer vet jeg ikke om appen, men det jeg vet er at jeg gleder meg som en drittunge og kommer til å være en av de folka du ser luske seg rundt i smug og bakgater med ansiktet trøkt ned i mobilen på leit etter små Pikachus, Koffings og Muks. Gotta catch`em all! *Synger åpningssangen*

Det kan jo se ut som om vi kanskje får kjempet mot hverandre i pokemon-ligaen en gang i fremtiden?! "Bug Catcher Blipp appeared". Hvilke andre spill fra barndommen burde også blitt pusset opp og dratt ut i det virkelige liv? Her kommer en teaser som gjør at du teaser litt i buksen også:

Buksen som døde for tidlig

Et oppgjør med mine bukser!

En stilig bekledning klarer ikke å tøyle dansefoten.
Bukso
Frekt rødt undertøy blir blottlagt
2015-01-18 01.19.07
Spellemannsspjæringen
Skjermbilde 2015-08-19 kl. 17.06.20 1
17 mai spjæringen

Nå er det ikke mer enn en uke siden jeg var hos skredderen og hentet fire bukser som har fått lide rakningsdøden under mine siste festivitas. Disse fire var heldigvis til å gjennopplive, men mangen før dem har måttet pensjonere seg for godt. Dødsårsakene til disse buksene variere litt.  Michael Jackson spark, James Brown spagat, breakdancing, noen ganger holder det med en enkel macarena!

Det har kommet til det punktet at både kjæreste og manager kjører kontrollspørsmål før jeg går ut dørene når jeg skal holde show eller på partey-tey. "Husk at de buksene kan du ikke danse i, sant?" - "Prøv å ikke ta spagat i dag da, ok?". Som en 10 åring nikker jeg og sier "Jaaaadaaaa" før jeg et par timer senere kommer hjem med et skyldig blikk og nyinnstallert lufteannlegg som strekker seg fra halebeinet helt rundt til paninien. Drittunger lærer aldri.

Bukseløse menn har sjeldent gjort store ting her i livet. Sjeldent! Såååå! Etter å ha ødelagt uttallige dressbukser og andre benklær oppigjennom så har jeg bestemt meg for å sy inn stretch i alle finbuksene jeg eier. Om det går? Jeg vet ikke! Er det dyrt? Nooo idea! Men en ting er forbannet sikkert: Jeg skal ikke la buksene vinne. Om jeg vil danse, så er det opp til dem å holde følge. Buksene vil ofte bare stå i baren og drikke...se kul ut. Nå sender jeg hele buksehurven til plastisk kirurgi. Det skal være så mye stretch i de jævla buksene at du kan fortaue båter med dem. Det skal være sååå fordømrade mye stretch at du kan henge dem mellom to bjørketrær og ligge i dem som hengekøye. Den eneste måten buksene mine skal rakne fremover, er når ambulansepersonalet må snitte dem opp for å behandle mitt brukne ben som følge av en hoppende 360 spagat!

Måtte vi alle gå en fremtid i møte der buksene våre ikke etterlater oss med ræven bar. Og måtte rørlegger ta samme oppgjør med sine bukser, som stadig letter på sløret uten at de vet det. 

pg-celinedion

Gutta som kjører Celine Dion på karaokekveld.

Når du synger Spice Girls på singstar, så er det vittig. Når disse gutta gjør det, så blir gulvet fult av hakeslepp. Lukk øynene og prøv å si du ikke hører divas!

NICK PITERA
Nick gjorde seg kjent et par år tilbake med å synge både manne og damestemmen til "A whole new world" fra Alladin et par år tilbake.  Nå har han millionervis av hits på videoene sine og han priser dagen stemmeskiftet glemte han. Its pretty awesome. FYR PÅ KJØPESENTER
Du vet når du har øvd på Celine Dion stemmen din i ukesvis og bare gleder deg til å stikke ned på kjøpesenteret for å briefe litt? Jupp. Jeg også. LOIC NOTTET
Loic representerte Belgia i 2015 Eurovision Song Contest og endte på en stilig fjerde plass. Med den androgyne røsten sin har han nå begynt å covre populære låter med rimelig høyt register.LIN YU CHUN
Denne kidden her bærer sjelen til Whitney Houston på stemmebåndet. Han fikk 10mill + views på tuben da han sang "I Will always love you" på et Taiwansk talentshow i 2010.  Måtte han fortsette å holde lyden av Whitney levende der ute. You go gir...man!


Jeg skulle gitt en testikkel for å kunne synge som Celine Dion (Uheldigvis må du nok gi vekk begge om du skal komme i nærheten). Frem til underlivsofferet mitt er gjort, så får jeg nøye meg med å gaule som en sjømåke når SIA med Chandelier kommer på radioen.